Klantenservice Den Haag 070-3638398 Voorburg 070-3863519

Je oude camera is geld waard!

Je oude camera is geld waard!

In januari 2019 is het extra interessant om uw huidige foto apparatuur in te ruilen, want we bieden dan Inruilgarantie! Dat betekent, dat hoe oud uw camera ook is, wij altijd een minimum inruilbedrag garanderen bij aankoop van een nieuwe spiegelreflex- of systeemcamera. En dat kan flink oplopen!

Afhankelijk van de aankoopprijs garanderen we de volgende bedragen die je als inruilbedrag van de aankoopprijs van je nieuwe camera af mag trekken:

  • Bij aankopen vanaf €500,00 garanderen we €50,00 als inruilbedrag.
  • Bij aankopen vanaf €1500,00 garanderen we €100,00 als inruilbedrag.
  • Bij aankopen vanaf €2500,00 garanderen we €200,00 als inruilbedrag.

Maar let op! Het zou zomaar kunnen zijn, dat je huidige camera meer waard is, vanwege een jongere leeftijd of andere specificaties. Het is dus altijd interessant om even langs te komen in de winkel, zodat we je apparatuur kunnen taxeren. Vanzelfsprekend is dit gratis en geheel vrijblijvend!

In principe komt alles voor inruil in aanmerking, behalve analoge apparatuur. Maar ook dan niet getreurd, want we nemen deze traditionele camera’s wel in en maken altijd een mooi gebaar bij aanschaf van iets nieuws. Zo bieden we analoge camera’s en lenzen aan op een veiling, waarbij we een deel van de opbrengst doneren aan Kika.nl

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...