Klantenservice Den Haag 070-3638398 Voorburg 070-3863519

Panasonic Lumix G Inruilactie

Panasonic Lumix G Inruilactie

In de periode van 1 oktober 2018 t/m 31 december 2018, ontvangt u tot € 400,- EXTRA inruilvoordeel bij aankoop van een LUMIX DC-G9 of DC-GH5.

Hoe werkt de actie?

Indien u een van de professionele systeemcamera’s DC-G9 of DC-GH5 aan wilt schaffen, kunt u uw bestaande camera-uitrusting inruilen. Wij beoordelen uw inruil zoals wij altijd doen, maar verhogen dit bedrag met een Panasonic Premie, die kan oplopen tot wel 400 euro! Dit hangt af van de door u aan te schaffen camera/lens configuratie. Het door Panasonic verhoogde inruilbedrag wordt direct met u verrekend. U hoeft dus niet achteraf bij Panasonic te claimen.

Naast de geweldige fotografische prestaties valt vooral de hoogwaardige videokwaliteit op van deze professionele systeemcamera’s. Uiteraard hoort 4K video daarbij, met tot 60 fps. Zelfs een 6K foto-modus is mogelijk.  6K FOTO is een high speed burst opnamefunctie die een stilstaand beeld snijdt uit een 4:3 of 3:2 videobeeld met circa 18-megapixels.

Panasonic Lumix G DC-G9

De Lumix G DC-G9 is een geweldige MFT systeemcamera met professionele mogelijkheden, zowel op foto- als op videogebied. De camera is uitgerust met een 20 mp CMOS beeldsensor. Dankzij maar liefst 225 autofocus punten is de scherpstelling uitermate snel en nauwkeurig. Het kantelbare display maakt filmen en fotograferen onder iedere hoek mogelijk. Voor het MFT objectieven systeem zijn inmiddels tientallen hoogwaardige objectieven beschikbaar, waarvan een groeiend aantal met het LEICA predicaat.

 

 

 

 

Panasonic Lumix G DC-GH5

De Lumix G DC-GH5 is de grote broer van de G9. Het meest in het oog springende verschil is de aanwezigheid van de 5-assige beeldstabilisatie. Daarmee worden de videoprestaties naar een nog hoger plan getild. De snelle verwerking van de beeldinformatie wordt mogelijk gemaakt voor de nieuwe Venus Engine 10 beeldprocessor. De resolutie van het beeldscherm is met 1.620.000 pixels hoger dan dat van de G9. Voor sportfotografie zijn series van 12 bps mogelijk, hetgeen bij de G9 zelfs tot 20 bps gaat.

Panasonic DC-G9EG-K body

Bestel hier

€ 200 Extra Inruil

Panasonic DC-G9LEG-K

Bestel hier

€250 Extra Inruil

Panasonic DC-G9 Profi Kit

Bestel hier

€400 Extra Inruil

Panasonic DC-GH5EG-K Body

Bestel hier

€150 Extra Inruil

Panasonic DC-GH5LEG-K

Bestel hier

€250 Extra Inruil

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...